gallery/0_dsc_7380

Wie ik ben


Werken doe ik vanuit mijn hart. Altijd al gedaan. Het is altijd wij, wij samen. Dat kan alleen als de inhoud van mijn werk me raakt. Het product of dienst past bij mij en ik word erdoor geïnspireerd. Vol enthousiasme en zonder rem ga ik aan de slag. Dat zou ik ook graag met en voor jou doen.

Hoe kun je mij raken? Als jij of jouw product of dienst  één van mijn interessegebieden raakt! In mijn leven speelt eten altijd een grote rol. Zelf koken, uiteten, nieuwe restaurants ontdekken, bijzondere gerechten, nieuwe keukens. Bij voorkeur gezond en als het even kan ook nog biologisch.
Een paar keer per week ben ik in de natuur te vinden. Weer of geen weer. Wandelen, fietsen of bij voorkeur steppen. Lekker een uur of anderhalf met circa 17 km/uur over de hei en door de bossen crossen. Een total body workout.
 
Balans in mijn leven en veerkracht vind ik door yoga en mindfulness te beoefenen. Korte of lange meditatie, lekkere yogales. Kan beiden.
 
De laatste 20 jaar ben ik werkzaam geweest in de evenementenbranche. Bij (party)cateraars en locaties. Tja, daar heb ik mijn hart zeker ook deels aan 'verloren'. 
 
Heb je raakvlakken met bovenstaande liefdes van mij, dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken hoe ik je kan helpen!